Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 55g |
Π.Π.Α.* ανά 55g |
Ενέργεια |
1181kJ/284kcal |
650kJ/156kcal |
8% |
Λιπαρά |
19g |
10g |
14% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
8g |
5g |
23% |
Υδατάνθρακες |
21g |
12g |
4% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
0,5g |
1% |
Πρωτεΐνες |
7g |
4g |
8% |
Νάτριο |
1g |
0,6g |
10% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι (αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ, γλουτένη ΣΙΤΟΥ, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστεΐνη, ένζυμα: α-αμυλάση), 16% σπανάκι, 8% μυζήθρα (αιγοπρόβειο-αγελαδινό ΤΥΡΟΓΑΛΟ, κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ), λευκό ΤΥΡΙ (αγελαδινό ΓΑΛΑ), νερό, πράσο, ΤΥΡΙ φέτα (αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ), φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, κρεμμύδι, 2% χόρτα βουνού, 2% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μαϊντανός, άνηθος, ζάχαρη, αλάτι, ΒΟΥΤΥΡΟ (κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ), πιπέρι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ, ΑΥΓΟ ή ΣΟΓΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες & στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε. Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο του φούρνου.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψύχεται ξανά.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από τη ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., Αμαλιάδος 2, 136 72 Αχαρναί - Τηλ: 210 2447550, Εmail: info@rodoula.g