Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 55g |
%Π.Π.Α.* Ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1399kJ/336kcal |
770kJ/185kcal |
9% |
Λιπαρά |
24g |
13g |
19% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
13g |
7g |
35% |
Υδατάνθρακες |
20g |
11g |
4% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2g |
1g |
1% |
Πρωτεΐνες |
10g |
5g |
10% |
Αλάτι |
1g |
0,6g |
9% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μυζήθρα [αιγοπρόβειο - αγελαδινό τυρόγαλο (ΓΑΛΑ)], ένταμ (αγελαδινό ΓΑΛΑ), νερό, ανθότυρο (αιγοπρόβειο ή αγελαδινό ΓΑΛΑ), λευκό τυρί (αγελαδινό ΓΑΛΑ), φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, 6% τυρί φέτα (αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ), 4% γραβιέρα (αιγοπρόβειο και αγελαδινό ΓΑΛΑ), 2% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλάτι, βούτυρο ( ΓΑΛΑ).
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ, ΑΥΓΟ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΣΟΓΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες & στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180⁰C.
Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα στους 180⁰C για περίπου 40-45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε.
Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου, και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.
Μην ακουμπάτε το ταψάκι στα τοιχώματα του φούρνου.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψύχεται ξανά.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., Αμαλιάδος 2, 136 72 Αχαρνές, Αττική - Τηλ.: 210 2447550, Εmail: info@rodoula.g