Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 60g |
Π.Π.Α.* ανά 60g |
Ενέργεια |
1364kJ/343kcal |
206kcal |
10% |
Λιπαρά |
23,3g |
14g |
20% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,5g |
3,9g |
19% |
Υδατάνθρακες |
23,8g |
10,7g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,2g |
0,54g |
|
Φυτικές ίνες |
0,7g |
|
|
Πρωτεΐνες |
9,4g |
14,3g |
5% |
Νάτριο |
0,6g |
0,4g |
15% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Φύλλο: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Γέμιση: ΓΚΟΥΝΤΑ (40%), μπέικον(20%), ζαμπόν (15%), ντομάτα, βασιλικός, μαϊντανός, σκόρδο, ρίγανη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο (συντήρηση) για 48 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180-200°C και φουρνίζετε το ταψάκι κατ’ ευθείαν από την κατάψυξη, αφού αφαιρέσετε την πλαστική μεμβράνη (wrap).
Τοποθετήστε το περίπου στη μεσαία σκάλα. Μην το αγκουπάτε ποτέ στον πάτο ή πολύ κοντά στο γκριλ.
Σε περίπου 30 λεπτά η πίτα φουσκώνει. Τότε τρυπήστε τη με ένα μαχαίρι σε διάφορα σημεία. Συνεχίστε το ψήσιμο άλλα 30 λεπτά περίπου και μόλις ροδοκοκκινίσει ανασηκώστε τη μία άκρη για να δείτε αν έχουν ψηθεί όσο θέλετε τα κάτω φύλλα.
Αν είναι έτοιμη τη βγάζετε από τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί δεν καταψύχεται ξανά και πρέπει να καταναλωθεί την ίδια μέρα.
Δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παράγεται και συσκευάζεται για την ΠΙΤΕΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΙΚΕ, Θησέως 5, 152 32 Χαλάνδρι, Αθήνα - Τηλ: 210 6853025, Email: info@saroglou.gr