Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
%Π.Π.Α. ανά 100g |
Ενέργεια |
229kcal |
11,49% |
Λιπαρά |
6,7g |
9,57% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4,21g |
21,05% |
Υδατάνθρακες |
28,9g |
10,70% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,4g |
1,56% |
Εδώδιμες ίνες |
2,5g |
10% |
Πρωτεΐνες |
12,2g |
24,40% |
Νάτριο |
4875mg |
203,33% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Φύλλο κρούστας 35% (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, άμυλο, συντηρητικό σορβικό κάλιο), ντομάτα 35%, σουτζούκι 20% {κρέας Βοδινό Ε.Ε.-100γρ. προϊόντος προέρχονται από 140γρ κρέας), μαγειρικό αλάτι, σκόρδο, μίγμα καρυκευμάτων, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό νάτριο, ενισχυτικό γεύσης: γλουταμικό νάτριο, συντηρητικά: νιτρικό κάλιο, νιτρώδες νάτριο), ΤΥΡΙ γκούντα 10%.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες στους 5°C.
Στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Αρχικά αφαιρούμε το προϊόν από τη συσκευασία του και το τοποθετούμε σε δικό μας σκεύος ψησίματος.
1. Ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (30 λεπτά). Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι (ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο) για 8 λεπτά περίπου έως να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
2. Ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (30 λεπτά). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου στον θερμό αέρα. Προσαρμόστε τη θερμοκρασία και το χρόνο ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Το σκαφάκι συσκευασίας δεν είναι κατάλληλο για τοποθέτηση στοn φούρνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για το εργαστήριο ΜΙΡΑΝ, Κανάρη 22, 182 33 Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Τηλ: 210 3217187, Website: www.miran.gr