Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* (ανά 100g προϊόντος) |
Ενέργεια |
1287kJ/306kcal |
15% |
Λιπαρά |
9,1g |
13% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,4g |
7% |
Υδατάνθρακες |
52g |
20% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
31g |
34% |
Εδώδιμες ίνες |
0,1g |
|
Πρωτεΐνες |
3,9g |
8% |
Αλάτι |
0,65g |
11% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 8 μερίδες των, περίπου, 125g έκαστη. |
Συστατικά
Ζάχαρη, νερό, φύλλο κρούστας [αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, άµυλο αραβοσίτου, αλάτι, δεξτρόζη], σιρόπι γλυκόζης, ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, ΓΙΑΟΥΡΤΙ αγελαδινό (2% λιπαρά), ΗΛΙΕΛΑΙΟ, χυμός πορτοκάλι (6%) [συµπυκνωµένος φυσικός χυµός πορτοκάλι (17%), νερό], ξύσμα & πούλπα πορτοκαλιού (2%) [ξύσµα & πούλπα πορτοκαλιού (30%), νερό, σιρόπι γλυκόζης, πυκνωτικό µέσο: τροποποιηµένο άµυλο, αρωµατικές ύλες, ρυθµιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ & άλατα του κιτρικού οξέος µε νάτριο, χρωστικές: β-καροτένιο & καρµίνη, σταθεροποιητές: άγαρ – άγαρ & ξανθανικό κόµµι], μείγμα διογκωτικών ουσιών [διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & ανθρακικό νάτριο, αντισυσσωµατικό: ανθρακικό ασβέστιο, άµυλο αραβοσίτου, άµυλο ΣΙΤΟΥ], αρωματική ύλη.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συµπυκνωµένος φυσικός χυµός πορτοκάλι, ξύσμα & πούλπα πορτοκαλιού: προέλευση εκτός ΕΕ.
Συνθήκες Διατήρησης
∆ιατηρείται στους -18°C.
Μετά την απόψυξη, διατηρείται στο ψυγείο έως και επτά (7) ηµέρες.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε την πορτοκαλόπιτα από την κατάψυξη και την αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2-3 ώρες. Δεν χρειάζεται ψήσιμο.
Συμβουλή: Αφαιρούμε το καπάκι για γρηγορότερη απόψυξη.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψυχθεί ξανά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr