Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g προϊόντος |
Ενέργεια |
1063kJ/251kcal |
13% |
Λιπαρά |
2,1g |
3% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
6% |
Υδατάνθρακες |
53,8g |
21% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
36g |
40% |
Εδώδιμες ίνες |
0,3g |
- |
Πρωτεΐνες |
4g |
8% |
Αλάτι |
0,38g |
6% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 8 μερίδες των, περίπου, 137,5g έκαστη. |
Συστατικά
Ζάχαρη, νερό, ΓΙΑΟΥΡΤΙ πρόβειο [>6% λιπαρά] (12,8%), ΣΙΜΙΓ∆ΑΛΙ (7,3%), σιρόπι γλυκόζης (περιέχει ΘΕΙΩΔΗ), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ολόκληρο ΑΥΓΟ σε σκόνη, μείγμα διογκωτικών υλών [αλεύρι ΣΙΤΟΥ, άµυλο αραβοσίτου, διογκωτικές ύλες: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο], λεμόνι, αρωματική ύλη.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ & ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Σιμιγδάλι προέλευσης: E.E. & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
∆ιατηρείται στους -18°C.
Μετά την απόψυξη, διατηρείται στο ψυγείο έως και επτά (7) ηµέρες.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε το ραβανί από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2-3 ώρες.
Σημείωση! Οι ώρες απόψυξης ειναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Για καλύτερη κατανομή του σιροπιού στο γλυκό, ξεπαγώστε με αναποδογυρισμένη τη συσκευασία χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψυχθεί ξανά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr