Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1887kJ/451kcal |
22% |
Λιπαρά |
24g |
34% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,9g |
39% |
Υδατάνθρακες |
53,3g |
21% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
16,3g |
18% |
Εδώδιμες ίνες |
0,9g |
|
Πρωτεΐνες |
5,5g |
11% |
Αλάτι |
0,3g |
6% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει περίπου 12 τεμάχια. |
Συστατικά
Πραλίνα ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ με κακάο (36,5%) [ζάχαρη, ηλιέλαιο, κακάο χαμηλών λιπαρών σε σκόνη (11%), τροποποιημένο άμυλο, φοινικέλαιο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, πάστα ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ (1%), αρωματικές ύλες), αλεύρι ΣΙΤΟΥ (31%), φυτικό μαγειρικό λίπος (φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ & μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικό: βουτυλική υδροξυανισόλη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο), νερό, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, ζάχαρη, βελτιωτικό αρτοποίησης (ΛΑΚΤΟΖΗ, δεξτρόζη, φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, αντισυσσωματικό: διοξείδιο του πυριτίου, αρωματική ύλη] & αλεύρου (ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: εστέρες του μονο- και δι-ακετυλο- τρυγικού οξέος με μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντισυσσωματικό: ανθρακικό ασβέστιο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ένζυμα), σταγόνες σοκολάτας (1,1%) (ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη, αρωματική ύλη), αλάτι, μαγιά νωπή. Περιέχει και ίχνη ΑΥΓΟΥ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΦΙΣΤΙΚΙΩΝ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & άλλων ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Πραλίνα φουντουκιού με κακάο & σταγόνες σοκολάτας προέλευσης Ε.Ε., αλεύρι ΣΙΤΟΥ & ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ προέλευσης Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα σοκολατοπιτάκια – αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους – σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
Συμβουλή: Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20-30 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα καθώς και να τα αλείψετε με αυγό, για περισσότερη γυαλάδα.
3. Ψήνουμε για 9-11 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα σοκολατοπιτάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα σοκολατοπιτάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr