Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* ανά 100g |
Ενέργεια |
1399kJ/333kcal |
17% |
Λιπαρά |
21g |
30% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
8,6g |
43% |
Υδατάνθρακες |
30,3g |
12% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,2g |
1% |
Εδώδιμες ίνες |
2,1g |
|
Πρωτεΐνες |
6,8g |
14% |
Αλάτι |
0,9g |
15% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΜΥΖΗΘΡΑ νωπή μερικώς αποβουτυρωμένη παστεριωμένη [περιέχει αλάτι), μαγειρικό λίπος [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο, σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ & μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικό: βουτυλική υδροξυανισόλη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο), νερό, σπανάκι φρέσκο (8,6%), πράσο φρέσκο, λευκό ΤΥΡΙ (4,9%), ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, βελτιωτικό αρτοποίησης [ΛΑΚΤΟΖΗ, δεξτρόζη, φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, αντισυσσωματικό: διοξείδιο του πυριτίου, αρωματικές ύλες) & αλεύρου [ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητές: εστέρες του μονο και διακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντισυσσωματικό: ανθρακικό ασβέστιο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ένζυμα), κρεμμύδι σωταρισμένο [κρεμμύδι (95,8%), παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ), αλάτι, ΓΑΛΑ παστεριωμένο, άνιθος φρέσκος, ζάχαρη, μαγιά νωπή, σπανάκι αποξηραμένο (0,1%), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πιπέρι.
Περιέχει και ίχνη ΑΥΓΟΥ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ & ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Σύνολο τυριών: 17,3%.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Σπανάκι αποξηραμένο: Προέλευσης Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα σπανακοτυροπιτάκια - αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους - σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
Συμβουλή! Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20-30 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα καθώς και να τα αλείψετε με αυγό, για περισσότερη γυαλάδα.
3. Ψήνουμε για 18-20 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων!
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα σπανακοτυροπιτάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα σπανακοτυροπιτάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr