Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 80g |
Π.Π.Α.* Ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1127kJ/269kcal |
900kJ/215kcal |
11% |
Λιπαρά |
13,4g |
10,7g |
15% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,5g |
4,4g |
22% |
Υδατάνθρακες |
28,6g |
22,9g |
|
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,4g |
2,7g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
1,5g |
1,2g |
|
Πρωτεΐνες |
7,8g |
6,2g |
|
Αλάτι |
1,36g |
1,09g |
18% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
60% Ζύμη: [53% αλεύρι μαλακού ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
Τα ποσοστά αναφέρονται επί της ζύμης].
40% Γέμιση: [54%** ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΥΖΗΘΡΑ, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, 7%** ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., μαγειρικό αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, πιπέρι άσπρο.
**Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης].
Το προϊόν περιέχει συστατικά: ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ), ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΛΑΚΤΟΖΗ), ΑΥΓΟΥ και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΛΟΥΠΙΝΟ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε το Μακεδονίτικο Στριφτάρι από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το Μακεδονίτικο στριφτάρι δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr