Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* ανά 100g |
Ενέργεια |
1361kJ/324kcal |
16% |
Λιπαρά |
21g |
30% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
8,2g |
41% |
Υδατάνθρακες |
28,1g |
11% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,3g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
1,1g |
|
Πρωτεΐνες |
6,2g |
12% |
Αλάτι |
1,1g |
18% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, ΜΥΖΗΘΡΑ νωπή μερικώς αποβουτυρωμένη παστεριωμένη [περιέχει αλάτι], μαγειρικο λιπος [σογιέλαιο, μερικώς & πλήρως υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, αρωματικές ύλες, βιταμίνες a & d, χρωστική: β-καροτένιο], αραβοσιτέλαιο ραφινέ, μίγμα για στιγμιαία κρέμα bechamel [τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, φυτικά λίπη (κοκόλιπος, φοινικέλαιο), ΛΑΚΤΟΖΗ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σκόνη, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο & τροποποιημένο άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, ζάχαρη, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου, θειϊκό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πηκτωματογόνα: κόμμι κυτταρίνης, κόμμι γκουάρ, αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], έδεσμα [νερό, ΓΑΛΑ, ΓΑΛΑ άπαχο σκόνη, υδρογονωμένο φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο, ζελατίνη, καλλιέργεια γιαούρτης], λευκό ΤΥΡΙ (2,3%), βελτιωτικό αρτοποίησης [ΛΑΚΤΟΖΗ, δεξτρόζη, φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, αντισυσσωματικό: διοξείδιο του πυριτίου, αρωματική ύλη] & αλεύρου [ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: εστέρες του μονο- και δι-ακετυλο- τρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντισυσσωματικό: ανθρακικό ασβέστιο, ρυθμιστής οξύτητας: ασκορβικό οξύ, ένζυμα], ΓΑΛΑ παστεριωμένο, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (0,9%), σκληρό ΤΥΡΙ, αλάτι, άμυλο καλαμποκιού, ζάχαρη, μαγιά νωπή, ΦΕΤΑ (0,3%), ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, πιπέρι. Συνολικό ποσοστό τυριών: 16,1%
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΛΟΥΠΙΝΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Σκληρό Τυρί: Προέλευσης Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα χειροποίητα τυροπιτάκια κουρού – αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους – σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
Συμβουλή: Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20-30 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα καθώς και να τα αλείψετε με αυγό, για περισσότερη γυαλάδα.
3. Ψήνουμε για 14-16 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα τυροπιτάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα τυροπιτάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr