Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* ανά 100g |
Ενέργεια |
1393kJ/334kcal |
17% |
Λιπαρά |
21,3g |
30% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11,6g |
58% |
Υδατάνθρακες |
28g |
11% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,1g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
2,4g |
|
Πρωτεΐνες |
6,5g |
13% |
Αλάτι |
1,3g |
22% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ (31,1%), νερό, φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη (φοινικέλαιο), νερό, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο), γαλακτωματοποιητής: εστέρες του κιτρικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ & άλατα του κιτρικού οξέος με νάτριο, αρωματική ύλη, αλάτι, χρωστική: β-καροτένιο], ΜΥΖΗΘΡΑ νωπή μερικώς αποβουτυρωμένη παστεριωμένη [περιέχει αλάτι], λευκό ΤΥΡΙ (4,6%), μίγμα για στιγμιαία κρέμα bechamel [τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, φυτικά λίπη (κοκόλιπος, φοινικέλαιο), ΛΑΚΤΟΖΗ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σκόνη, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο & τροποποιημένο άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, ζάχαρη, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου & θειϊκό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πηκτωματογόνα: κόμμι κυτταρίνης, κόμμι γκουάρ & αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], έδεσμα [νερό, ΓΑΛΑ, ΓΑΛΑ άπαχο σκόνη, υδρογονωμένο φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο, ζελατίνη, καλλιέργεια γιαούρτης], ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, αλάτι, σταθεροποιητής γεμίσεων [προζελατινοποιημένο άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη ΑΥΓΟΥ σκόνη, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο], ΓΑΛΑ παστεριωμένο, σκληρό ΤΥΡΙ, ΦΕΤΑ (0,5%), άμυλο καλαμποκιού, ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, ζάχαρη, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, πιπέρι, μαγειρικό λίπος [σογιέλαιο, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], μοσχοκάρυδο. Συνολικό ποσοστό τυριών: 12,6%.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΣΟΓΙΑΣ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΦΙΣΤΙΚΙΩΝ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΣΕΛΙΝΟΥ & ΛΟΥΠΙΝΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες
Αλεύρι Σίτου: Προέλευσης Ε.Ε. & εκτός Ε.Ε., Σκληρό Τυρί: Προέλευσης Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια – αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους - σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
Συμβουλή! Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20-30 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα καθώς και να τα αλείψετε με αυγό για περισσότερη γυαλάδα.
3. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα τυροπιτάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα τυροπιτάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr