Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 23g |
Π.Π.Α.* ανά 23g |
Ενέργεια |
316kcal/ 1321kJ |
73kcal/ 304kJ |
4% |
Λιπαρά |
21,6g |
5g |
7% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,7g |
1,5g |
8% |
Υδατάνθρακες |
23,2g |
5,3g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g |
0,3g |
|
Πρωτεΐνες |
6,4g |
1,5g |
|
Αλάτι |
1,16g |
0,27g |
4% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Σφολιάτα 66%: (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη {[μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ) και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μονό- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη (από ηλίανθο)], ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), χρωστική (β-καροτένιο), άρωμα}, νερό, ΤΥΡΙ σκόνη, αλάτι).
Γέμιση 34%: (ΤΥΡΙ 54% {ΤΥΡΙ μυζήθρα, ΤΥΡΙ φέτα}, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, αρωματικές ύλες, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο).
Το προϊόν παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί προϊόντα που περιέχουν ΑΥΓΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Αποθήκευση στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Τοποθετείτε τα πιτάκια, χωρίς να τα αποψύξετε, πάνω σε ένα ταψί σε χαρτί ψησίματος αφήνοντας μικρά κενά ανάμεσα τους.
Αλείφετε την επιφάνεια τους με γάλα ή αυγό για περισσότερη γυαλάδα.
Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στο μεσαίο ράφι μέχρι να ροδίσουν. Για ψήσιμο με αέρα, ψήνετε για 20 λεπτά στους 180°C. Για ψήσιμο με αντιστάσεις πάνω-κάτω (προτεινόμενο), ψήνετε για 25 λεπτά στους 190°C.
Προσαρμόστε τον χρόνο ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν αφού αποψυχθεί δεν επανακαταψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Ε: info@kanaki.gr