Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
%Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1310kJ/314kcal |
1572kJ/377kcal |
19% |
Λιπαρά |
19,6g |
23,5g |
34% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10,3g |
12,4g |
62% |
Υδατάνθρακες |
26,3g |
31,6g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
3,8g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
1,7g |
2g |
|
Πρωτεΐνες |
7,3g |
8,8g |
|
Αλάτι |
1,24g |
1,49g |
25% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
67% Ζύμη: [Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μαγειρικό αλάτι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο), νερό, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη].
33% Γέμιση: (54% ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΥΖΗΘΡΑ, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, 7%* ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., μαγειρικό αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, πιπέρι άσπρο.
*Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης].
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΛΟΥΠΙΝΟ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 220°C.
Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετείτε τα Τυροπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
Προαιρετικά τα αλείφετε με λίγο χτυπημένο αυγό ή γάλα.
Ψήνετε στη χαμηλή θέση του φούρνου σας στους 220°C για περίπου 15 λεπτά ώσπου να ροδίσουν.
Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr