Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* ανά 100g |
Ενέργεια |
1531kJ/366kcal |
18% |
Λιπαρά |
25,0g |
36% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10g |
50% |
Υδατάνθρακες |
26,8g |
10% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,7g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
1,5g |
|
Πρωτεΐνες |
7,8g |
16% |
Αλάτι |
1,1g |
18% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΦΕΤΑ (15,6%), νερό, φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αλάτι, αρωματική ύλη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, χρωστική: β-καροτένιο], μαγειρικό λίπος [σογιέλαιο, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], ΜΥΖΗΘΡΑ νωπή μερικώς αποβουτυρωμένη παστεριωμένη (6,6%) [περιέχει αλάτι], έδεσμα [νερό, ΓΑΛΑ, ΓΑΛΑ άπαχο σκόνη, υδρογονωμένο φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο, ζελατίνη, καλλιέργεια γιαούρτης], ασπράδι ΑΥΓΟΥ παστεριωμένο [περιέχει αντιοξειδωτικό: κιτρικό νάτριο], αραβοσιτέλαιο ραφινέ, ηλιέλαιο, ΤΥΡΙ grana padano Ιταλίας (1,6%) [περιέχει συντηρητικό: λυσοζύμη ΑΥΓΟΥ], ΓΑΛΑ παστεριωμένο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (0,9%), άμυλο καλαμποκιού, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, αλάτι, ζάχαρη, μείγμα για στιγμιαία κρέμα bechamel [τροποποιημένο άμυλο, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, κοκόλιπος, ΛΑΚΤΟΖΗ, άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου, θειϊκό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτωματοποιητές: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], πιπέρι. Σύνολο τυριών: 23,8%
Περιέχει και ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΛΟΥΠΙΝΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα χειροποίητα τυροπιτάκια – χωρίς να τα αποψύξουμε - αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους, σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
3. Ψήνουμε για 22-24 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
1. Δεν αποψύχουμε τα τυροπιτάκια πριν από το ψήσιμο.
Σημείωση: Σε περίπτωση απόψυξης, δεν καταψύχουμε ξανά τα τυροπιτάκια.
2. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα τυροπιτάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr