Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1060kJ/253kcal |
13% |
Λιπαρά |
10,4g |
15% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4,3g |
22% |
Υδατάνθρακες |
30,2g |
12% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
5,4g |
6% |
Εδώδιμες ίνες |
1,3g |
|
Πρωτεΐνες |
9g |
18% |
Αλάτι |
1,4g |
23% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ (16,9%), νερό, ελαφρώς συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας (6,4%), αποφλοιωμένη ντομάτα σε χυμό ντομάτας (6,2%), κρέμα πιπεριάς [πιπεριές (75%), ηλιέλαιο, κρεμμύδι, άμυλο καλαμποκιού, άμυλο πατάτας, ζάχαρη, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλάτι, μπαχαρικά, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ), ηλιέλαιο (3,9%), φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη (κοκόλιπος) & έλαια (ηλιέλαιο), νερό), αλεύρι καλαμποκιού, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, μαγιά νωπή, ζάχαρη, αλάτι, ξίδι βαλσάμικο [ξίδι, μούστος σταφυλιού, χρωστική: εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα), φυτικές ίνες, βασιλικός, σκόρδο, ρίγανη, μαύρο πιπέρι.
Μπορεί να περιέχει και ίχνη από ΑΥΓΟ, ΨΑΡΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΣΕΛΙΝΟ, προϊόντα ΣΟΓΙΑΣ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Μοτσαρέλα: Προέλευσης Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε., Πιπεριές & Ηλιέλαιο: Προέλευσης Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βγάζουμε την πίτσα από την κατάψυξη.
2. Τη βγάζουμε από το κουτί και την αφήνουμε να ξεπαγώσει - χωρίς να αφαιρέσουμε τη διάφανη συσκευασία - για 10 λεπτά.
3. Αφαιρούμε τη διάφανη συσκευασία και τοποθετούμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C.
4. Ψήνουμε την πίτσα για 8-10 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε πίτσα που έχει αποψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ιταλία για την BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr