Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1102kJ/263kcal |
13% |
Λιπαρά |
11g |
16% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,6g |
28% |
Υδατάνθρακες |
30g |
12% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,1g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
1,9g |
|
Πρωτεΐνες |
10g |
20% |
Αλάτι |
1,2g |
20% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Aλεύρι ΣΙΤΟΥ, μείγμα τεσσάρων ΤΥΡΙΩΝ (20,2%) [ΕΝΤΑΜ (6,7%), ΕΜΕΝΤΑΛ (5,2%), ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ (5,2%), ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ (3,1%) (περιέχει μύκητα του γένους Penicillium)], ελαφρώς συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας (17%), νερό, φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη (κοκόλιπος) & έλαια (ηλιέλαιο), νερό), αλεύρι καλαμποκιού, ηλιέλαιο, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, μαγιά νωπή, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, φυτικές ίνες, βασιλικός, ρίγανη.
Μπορεί να περιέχει και ίχνη από ΑΥΓΟ, ΨΑΡΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΓΙΑΣ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Ένταμ & Έμενταλ: προέλευσης Ε.Ε., Μοτσαρέλα: προέλευσης Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βγάζουμε την πίτσα από την κατάψυξη.
2. Τη βγάζουμε από το κουτί και την αφήνουμε να ξεπαγώσει - χωρίς να αφαιρέσουμε τη διάφανη συσκευασία - για 10 λεπτά.
3. Αφαιρούμε τη διάφανη συσκευασία και τοποθετούμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C.
4. Ψήνουμε την πίτσα για 8-10 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε πίτσα που έχει αποψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ιταλία για την BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr