Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 330g |
Π.Π.Α.* Ανά 330g |
Ενέργεια |
958kJ/ 229kcal |
3161kJ/ 754kcal |
38% |
Λιπαρά |
9,9g |
33,0g |
47% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,9g |
9,5g |
48% |
Υδατάνθρακες |
24,0g |
79,0g |
30% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,8g |
9,3g |
10% |
Πρωτεΐνες |
10g |
33,0g |
66% |
Αλάτι |
1,3g |
4,2g |
70% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, πουρές ντομάτας 27%, βραστό ζαμπόν 14% (χοιρινό, νερό, αλάτι, δεξτρόζη, σταθεροποιητές (διφωσφορικά και τριφωσφορικά άλατα, νιτρώδες νάτριο), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό νάτριο), εκχύλισμα καρυκευμάτων, άρωμα καπνιστού), ΤΥΡΙ 14% (σκληρή ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ, ΕΝΤΑΜ), κραμβέλαιο, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, νερό, μαγιά, αλάτι, ζάχαρη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τροποποιημένο άμυλο, σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ (νερό, ΣΟΓΙΑ, αλάτι, αλεύρι ΣΙΤΟΥ), κρόκος ΑΥΓΟΥ, καρυκεύματα, ρίγανη, άρωμα, σκόρδο, μαϊντανός, πυκνωτικό μέσο (ξανθανικό κόμμι, κόμμι γκουάρ), μέσο οξίνισης (γαλακτικό οξύ, γαλακτικό ασβέστιο), αντιοξειδωτικό (εκχύλισμα δεντρολίβανου).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C (σε κατάψυξη ψυγείου ή καταψύκτη).
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε το φούρνο: στους 220°C για αντιστάσεις, και στους 200°C για αέρα. Αφαιρέστε τη μεμβράνη. Ψήστε στη σχάρα την κατεψυγμένη πίτσα στην κάτω θέση του φούρνου για 10-12 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται για την ¨Dr. Oetker Ελλάς ΕΠΕ¨, Αλ. Παπάγου 4, Τ.Κ. 14671 Νέα Ερυθραία, Αττική, Τηλ: 210 6256174, Ε: info@oetker.gr