Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 58g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1124kJ/ 268kcal |
155kcal |
8% |
Λιπαρά |
10,9g |
6,3g |
9% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,9g |
3,4g |
17% |
Υδατάνθρακες |
28,7g |
16,6g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,1g |
1,8g |
28% |
Εδώδιμες ίνες |
2,7g |
1,6g |
|
Πρωτεΐνες |
12,4g |
7,2g |
|
Αλάτι |
1,45g |
0,84g |
14% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη 60%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μαγιά, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4%, ζάχαρη, ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, προζύμι (νερό, αλεύρι ΣΙΤΟΥ και ΣΙΚΑΛΗΣ, καλλιέργεια αρτοποιίας), μαγειρικό αλάτι, μίγμα βελτιωτικών παραγόντων (σταθεροποιητής: κόμμι γκουάρ, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: εστέρες του μονο- και δι-ακέτυλο τρυγικού οξέος με μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: θειικό ασβέστιο, βύνη, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ), διογκωτικά: όξινο ανθρακικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο.
Επικάλυψη 40%: ΤΥΡΙ μοτσαρέλα 47%, σάλτσα 38% (τομάτα, τοματοπολτός, ζάχαρη, μαγειρικό αλάτι, άμυλο πατάτας, κρεμμύδι, σκόρδο, βασιλικός 0,12%, θυμάρι 0,12%, μπαχαρικά), ΤΥΡΙ γκούντα 15%.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε την PIZZA MARGHERITA από την κατάψυξη και αφαιρούμε την εξωτερική συσκευασία, την προστατευτική μεμβράνη και το χάρτινο δισκάκι.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με λαδόκολλα στη σχάρα του φούρνου, στη χαμηλή θέση.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 15-17 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440