Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
950kJ/225kcal |
Λιπαρά |
5,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,5g |
Υδατάνθρακες |
31g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,9g |
Πρωτεΐνες |
11,7g |
Αλάτι |
1,1g |
Συστατικά
Ιταλικό αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ρυζάλευρο, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, νερό, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ, σάλτσα ντομάτας (ντομάτες, ζάχαρη, ντοματοπολτός, τροποποιημένο άμυλο, μανιτάρι σε σκόνη, ελαιόλαδο, βότανα, αλάτι, μπαχαρικά, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, σκόρδο αφυδατωμένο), μαγιά, παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση αλεύρου: Ιταλία,
Προέλευση Mozzarella: Ολλανδία.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Στην κατάψυξη στους -18°C για 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και το αφήνετε στη συσκευασία του να ξεπαγώσει για 10-15 λεπτά περίπου.
Εφόσον την ανοίξετε, προαιρετικά τοποθετείτε επιπλέον υλικά της αρεσκείας σας. Έπειτα την τοποθετείτε σε ταψάκι ή σε λαδόκολλα και απευθείας πάνω στη σχάρα, στη μεσαία σκάλα του φούρνου.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C στον αέρα ή στους 230°C στις αντιστάσεις για περίπου 3-5 λεπτά, αναλόγως με την ισχύ του φούρνου. Η πίτσα είναι έτοιμη όταν ροδίσει.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν αποψυχθεί δεν μπορεί να καταψυχθεί εκ νέου.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται & Συσκευάζεται στην Ελλάδα από το εργοστάσιο πίτσας ΑΡΤΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΖΥΜΕΣ Μονοπρόσωπη Α.Ε. Τροφίμων, ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς, Τηλ: 23410 63390 / 23410 72296, Email: info@artoma.gr