Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
836kJ/199kcal |
10% |
Λιπαρά |
7,9g |
11% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,4g |
12% |
Υδατάνθρακες |
23g |
9% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,3g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
2,3g |
|
Πρωτεΐνες |
7,9g |
16% |
Αλάτι |
0,92g |
15% |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ελαφρώς συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας (16%), νερό, ψητές πιπεριές κατεψυγμένες (11%) [κόκκινες & κίτρινες σε ποικίλη αναλογία), ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ (10%), σπανάκι κατεψυγμένο (8%), ηλιέλαιο, ψητά κολοκυθάκια κατεψυγμένα (6%), μαγιά νωπή, αλάτι, βυνάλευρο ΣΙΤΟΥ, φυτικές ίνες (από εσπεριδοειδή & μπαμπού), σκόρδο, μαύρο πιπέρι, ρίγανη.
Μπορεί να περιέχει και ίχνη από ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΥΓΟ, προϊόντα ΣΟΓΙΑΣ, ΨΑΡΙ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Μοτσαρέλα: προέλευσης ΕΕ & εκτός ΕΕ, Πιπεριές: προέλευσης ΕΕ.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βγάζουμε την πίτσα από την κατάψυξη.
2. Τη βγάζουμε από το κουτί και την αφήνουμε να ξεπαγώσει - χωρίς να αφαιρέσουμε τη διάφανη συσκευασία - για 10 λεπτά.
3. Αφαιρούμε τη διάφανη συσκευασία και τοποθετούμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190°C στη μεσαία θέση του φούρνου, στον αέρα.
4. Ψήνουμε την πίτσα για 11-12 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην επανακαταψύχετε προϊόν που έχει αποψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ιταλία για την BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr