Για να προσθέσετε το προϊόν στα Αγαπημένα σας πρέπει να συνδεθείτε.

Πίτσα CASTELLO Μαργαρίτα 750gr

Πίτσα CASTELLO Μαργαρίτα 750gr

Κωδικός: 1468585
6,53 €/κιλό
4,90 €/τεμ.
Χειροποίητη πίτσα Μαργαρίτα ψημένη σε φούρνο με πέτρα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Συστατικά: ΤΥΡΙ 27% (gouda, μοτσαρέλα), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, σάλτσα ντομάτας πελτές, σάλτσα ντομάτας κονκασέ (ψιλοκομμένες αποφλοιωμένες τομάτες (70%), ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας (30%), διορθωτής οξύτητας: κιτρικό οξύ), βάση σάλτσας (άμυλο αραβοσίτου, ζάχαρη, αλάτι, αρτυματικές ύλες, εκχύλισμα μαγιάς, άρωμα ΤΥΡΙ σε σκόνη), βελτιωτικό (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, γαλακτωματοποιητές: εστέρες του μονο-και διακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο-και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονο-και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, στεατοϋλο-2-γαλακτυλικό νάτριο, κόμμι γκουάρ, μεθυλοαιθυλική κυτταρίνη, ΒΥΝΗ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ένζυμα αρτοποιίας), ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ηλιέλαιο, ΓΑΛΑ, αλάτι, ζάχαρη, μαγιά.
Το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΕΛΙΝΟ, ΘΕΙΩΔΗ και ΣΙΝΑΠΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Συνθήκες Συντήρησης:
Στην κατάψυξη (-18°C): μέχρι την ημερομηνία λήξης. Μετά το ξεπάγωμα, διατηρείται στη συντήρηση στους 0-4°C για 48 ώρες. Το προϊόν, αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψύχεται ξανά.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Οδηγίες χρήσης:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία στους 180°C, τοποθετούμε το ταψάκι μας στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για περίπου 7-10 λεπτά σε θερμό αέρα.Το προϊόν δεν χρειάζεται ξεπάγωμα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
Παράγεται και συσκευάζεται από το Εργαστήριο Castello, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 486Β, 136 77 - ΒΙΟ.ΠΑ. Αχαρνών, Αττική = Τηλ: 210 2463925, Email: info@ergastiriocastello.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ανά 100g
Ενέργεια 346kcal/1446kJ
Λιπαρά 11,06g
εκ των οποίων κορεσμένα 6,30g
Υδατάνθρακες 45,58g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,15g
Εδώδιμες ίνες 1,28g
Αλάτι 1,65g
Κέντρο Εξυπηρέτησης eMarket
800 800 7777 (μόνο από σταθερό, χωρίς χρέωση), 210 540 2200 (αστική χρέωση), emarket@sklavenitis.gr