Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
732kJ/ 175kcal |
Λιπαρά |
7,4g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,5g |
Υδατάνθρακες |
20,7g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,1g |
Πρωτεΐνες |
12,8g |
Αλάτι |
0,66g |
Συστατικά
Αλεύρι χωρίς ΓΛΟΥΤΕΝΗ [άμυλο ΣΙΤΟΥ χωρίς ΓΛΟΥΤΕΝΗ), άμυλο, ρυζάλευρο, δεξτρόζη, αλάτι, ξηρό προζύμι (χωρίς ΓΛΟΥΤΕΝΗ) εδώδιμες ίνες μήλου], νερό, ημίσκληρο ΤΥΡΙ (παστεριωμένο ΓΑΛΑ αγελάδος, αλάτι, γαλακτική καλλιέργεια, πυτιά), σάλτσα ντομάτας (ντομάτες, αλάτι, ελαιόλαδο), καπνιστή γαλοπούλα (κρέας γαλοπούλας, νερό, άμυλο γεωμήλων, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, μαλτοδεξτρίνη,, αλάτι, ζάχαρη, δεξτρόζη, ρύζι, ΛΑΚΤΟΖΗ, μπαχαρικά (ΣΟΓΙΑ), άρτυμα καπνιστών τροφίμων], μανιτάρια, μερικώς υδρογονωμένο φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο), πιπεριά, ζάχαρη, μαγιά, αλάτι, ρίγανη, βασιλικός, πιπέρι.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν συντηρείται στην κατάψυξη στους -18⁰C.
Μετά την απόψυξη διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες στους 2°C - 4⁰C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βγάζουμε την πίτσα από τη συσκευασία και την τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Την αφήνουμε να ξεπαγώσει 10-15 λεπτά.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250°C στη λειτουργία πάνω-κάτω αντιστάση. (Μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία).
3. Τοποθετούμε την πίτσα στον φούρνο για 10-15 λεπτά, έως ότου ροδίσει.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εάν αποψυχθεί δεν επανακαταψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΙΜΑΝΤΙΔΟΥ Ι. ΑΓΑΠΗ Ελληνική Νοστιμιά, ΒΙ.ΠΑ. Κουφαλίων 571 00 Κουφάλια, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 23910 53961, Email: info@ellinikinostimia.com