Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 48g |
Ενέργεια |
1043kJ/248kcal |
499kJ/119kcal |
Λιπαρά |
8,4g |
4g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,2g |
2,5g |
Υδατάνθρακες |
30,8g |
14,8g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3g |
1,4g |
Εδώδιμες ίνες |
11,3g |
5,4g |
Πρωτεΐνες |
2g |
1g |
Αλάτι |
1,28g |
0,61g |
Συστατικά
60% Ζύμη: [μίγμα αλεύρων (ΣΙΤΟΥ, ρυζιού, ΣΟΓΙΑΣ και φάβας από μπιζέλι), νερό, μαγιά, 2%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, μαγειρικό αλάτι, προζύμι ΣΙΤΟΥ. *Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης].
40% Στόλισμα: [42%** σάλτσα τομάτας (τομάτα, τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης, ζάχαρη, μαγειρικό αλάτι, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, κρεμμύδι, σκόρδο, βασιλικός, θυμάρι, μπαχαρικά), 29%**τυρί μοτσαρέλα, 29%** τυρί γκούντα. **Τα ποσοστά αναφέρονται επί του στολίσματος].
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 220οC.
Βγάζετε την PIZZA από την κατάψυξη. Αφαιρείτε την εξωτερική πλαστική μεμβράνη.
Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με λαδόκολλα στη σχάρα του φούρνου σας, στη χαμηλή θέση.
Ψήνετε στους 220°C για περίπου 7 λεπτά.
Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Μ.Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com