Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1277kJ/301kcal |
Λιπαρά |
1,3g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,2g |
Υδατάνθρακες |
66,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,9g |
Φυτικές ίνες |
1,7g |
Πρωτεΐνες |
4,7g |
Αλάτι |
1,00g |
Συστατικά
Aλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μαγειρικό αλάτι, άμυλο ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Το προϊόν περιέχει συστατικά ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ) ΣΟΓΙΑΣ και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ) και ΛΟΥΠΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζετε το καταΐφι από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια με φυτική μαργαρίνη ή βούτυρο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Η ζύμη δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr