Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1246kJ/298kcal |
Λιπαρά |
1,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,2g |
Υδατάνθρακες |
62g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
<0,5g |
Πρωτεΐνες |
8,4g |
Αλάτι |
0,3g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, ηλιέλαιο, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C, έως την ημερομηνία λήξης.
Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Οδηγίες Χρήσης
Πριν να χρησιμοποιήσετε το προϊόν, μπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούμενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας, ή αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Πάντα να αποψύχετε το καταΐφι μέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μη προσπαθήσετε να το ξετυλίξετε αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το καταΐφι και διατηρήστε το σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να μη χάσει την υγρασία του.
Συμβουλή: Αν αφού τελειώσετε την συνταγή, σας έχει μείνει επιπλέον προϊόν, μπορείτε να το τυλίξετε καλά σε μια πλαστική σακούλα (για να διατηρήσει την υγρασία του και να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο σας για περίπου μια εβδομάδα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν, αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψύχεται ξανά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Εmail: info@kanaki.gr