Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1653kJ/396kcal |
Λιπαρά |
24,4g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
12,1g |
Υδατάνθρακες |
36,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
Εδώδιμες ίνες |
1,3g |
Πρωτεΐνες |
6,6g |
Αλάτι |
0,98g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητής: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μαγειρικό αλάτι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο), νερό, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
Το προϊόν περιέχει συστατικά: ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ) και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΛΟΥΠΙΝΟ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΛΑΚΤΟΖΗ), ΑΥΓΟΥ και σπόρους ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε τη σφολιάτα από την κατάψυξη και την αφήνουμε μέσα στη συσκευασία της σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
Ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Ξετυλίγουμε τα φύλλα σφολιάτας.
Ετοιμάζουμε τη δημιουργία μας και αλείφουμε την επιφάνεια της σφολιάτας με χτυπημένο αυγό ή γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Δεν ψήνουμε το προϊόν σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr