Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1635kJ/ 369kcal |
Λιπαρά |
24,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
13,0g |
Υδατάνθρακες |
36,7g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,9g |
Εδώδιμες ίνες |
1,1g |
Πρωτεΐνες |
6,5g |
Αλάτι |
0,4g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνn [μη υδpογονωμένα φυτικά λίπn και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και nλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοnοιnτής: μονο- και διγλuκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο], νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρn.
Το προϊόν περιέχει συστατικά ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ) και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε τη σφολιάτα από την κατάψυξη και την αφήνουμε μέσα στη συσκευασία της σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
Ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Ξετυλίγουμε τα φύλλα σφολιάτας.
Ετοιμάζουμε τη δημιουργία μας και αλείφουμε την επιφάνεια της σφολιάτας με χτυπημένο αυγό ή γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Δεν ψήνουμε το προϊόν σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440