Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1609kJ/ 386kcal |
Λιπαρά |
22,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11,6g |
Υδατάνθρακες |
38,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,0g |
Εδώδιμες ίνες |
1,1g |
Πρωτεΐνες |
6,3g |
Αλάτι |
1,25g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, μαγειρικό αλάτι, γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, χρωστική: β-καροτένιο, αρωματική ύλη), νερό, 4,5% ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο από κότες ελευθέρας βοσκής, 3,5% ΒΟΥΤΥΡΟ, άμυλο αραβοσίτου, 1% ΓΑΛΑ πλήρες παστεριωμένο, μαγιά, μαγειρικό αλάτι, μπέϊκινγκ πάουντερ (διογκωτικά αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο).
Το προϊόν περιέχει συστατικά: ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ), ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΛΑΚΤΟΖΗ), ΑΥΓΟΥ και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΛΟΥΠΙΝΟ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε τη ζύμη κουρού από την κατάψυξη και την αφήνουμε μέσα στη συσκευασία της, σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
Ξετυλίγουμε τα φύλλα ζύμης κουρού. Προσοχή: Δεν ξετυλίγουμε τα φύλλα αν δεν έχουν αποψυχθεί πλήρως γιατί θα θρυμματιστούν.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Η ζύμη δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr