Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1617kJ/ 387kcal |
Λιπαρά |
23,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11,4g |
Υδατάνθρακες |
37,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,6g |
Εδώδιμες ίνες |
1,6g |
Πρωτεΐνες |
6,8g |
Αλάτι |
0,6g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερινικοί εστέρες των λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσική χρωστική: β-καροτένιο, άρωμα], νερό, ΑΥΓΟ (4,5%), ΒΟΥΤΥΡΟ (3,5%), ΓΑΛΑ πλήρες παστεριωμένο (2%), μαγιά, αλάτι, διογκωτικό: όξινο ανθρακικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο (baking powder).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε τη ζύμη κουρού από την κατάψυξη και την αφήνουμε μέσα στη συσκευασία της, σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου). Ξετυλίγουμε τα φύλλα ζύμης κουρού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Η ζύμη δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com