Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1739kJ/416 Kcal |
Λιπαρά |
28g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,9g |
Υδατάνθρακες |
36g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
<0,5g |
Πρωτεΐνες |
6,2g |
Αλάτι |
1,2g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη (μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια από ηλίανθο, βαμβακόσπορο, ΣΟΓΙΑ, και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (από: φοίνικα} σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές (μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη (από: ηλίανθο}], ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), χρωστική [Β-καροτένιο), άρωμα), νερό, αλάτι.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από: ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ και ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C, έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρέστε από τη συσκευασία μία ή και τις δύο σακούλες με τα Σφολιατάκια (ανάλογα με τη συνταγή σας). Πριν τα χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε τα στην συντήρηση του ψυγείου σας από το προηγούμενο βράδυ, για να αποψυχθούν σταδιακά ή αφήστε τα να αποψυχθούν σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 2 ώρες.
Αποψύχετε όσα τεμάχια χρειάζεστε διατηρώντας τα σκεπασμένα. Μην προσπαθήσετε να διπλώσετε τη ζύμη κουρού που δεν έχει ξεπαγώσει εντελώς γιατί μπορεί να σπάσει. Εάν συμβεί αυτό, τοποθετήστε τα δύο κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο και περιμένετε να ξεπαγώσουν εντελώς. Στη συνέχεια, πατήστε τα με το δάκτυλό σας μέχρι να ενωθούν ξανά. Συνιστάται στη ζύμη κουρού, να έχει ξεπαγώσει εντελώς, αλλά να είναι ακόμη κρύο το ζυμάρι της για να τη χρησιμοποιήσετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν, αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Εmail: info@kanaki.gr