Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1418kJ/338kcal |
16,8% |
Λιπαρά |
16,1g |
23% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
9,2g |
46% |
Υδατάνθρακες |
41g |
17,8% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
- |
- |
Εδώδιμες ίνες |
1,2g |
4,8% |
Πρωτεΐνες |
8,1g |
16,2% |
Αλάτι |
1,07g |
11,6% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια & λίπη και μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λίπη 80% κ.β. [(μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικοστεαρίνη, φοινικέλαιο, σογιέλαιο), νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές (μονο- και δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων), μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: β-καροτένιο, άρωμα), νερό, αλάτι.
Περιέχει γλουτένη ΣΙΤΟΥ. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΛΟΥΠΙΝΟ, ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ, ΑΥΓΟ & ΓΑΛΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στη συντήρηση στους 2°C - 4°C για 1 ημέρα.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Αφήνουμε τα φύλλα να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου (εντός της συσκευασίας), για περίπου 2 ώρες, μέχρι να μαλακώσουν καλά και να είναι εύπλαστα.
Ξετυλίγουμε τα φύλλα σφολιάτας και τα απλώνουμε στο ταψί, προσθέτοντας τη γέμιση της επιλογής μας. Προαιρετικά, αλείφουμε την επιφάνεια της σφολιάτας με χτυπημένο αυγό ή γάλα και χαράσσουμε σε κομμάτια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι το φύλλο να ροδοκοκκινίσει.
Ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις συνθήκες ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Όταν αποψυχθεί να μην επανακαταψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από την ΑΡΤΟΣ και ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΒΕΕ, Πεΐ Δοκού, 341 00 Χαλκίδα, Εύβοια - Τηλ: 22210 86315, Email: info@alibinisis.gr