Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1046kJ/247kcal |
12,5% |
Λιπαρά |
2g |
2,9% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g |
2% |
Υδατάνθρακες |
50,9g |
19,6% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,3g |
2,6% |
Εδώδιμες ίνες |
2,9g |
- |
Πρωτεΐνες |
7,8g |
15,6% |
Αλάτι |
0,85g |
14,2% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ (57%), νερό, πιεστή ζύμη αρτοποιίας, αλάτι, ζάχαρη, ηλιέλαιο, συντηρητικό: προπιονικό ασβέστιο & σορβικό κάλιο.
Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ & ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους:
-12°C για ένα μήνα,
-18°C έως την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
Μετά την απόψυξη, το προϊόν διατηρείται για 3 ημέρες σε δροσερό και σκιερό μέρος ή για 10 ημέρες σε θερμοκρασία 0°C - 5°C.
Οδηγίες Χρήσης
Αποψύχουμε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά.
Αλείφουμε τις πίτες με ελαιόλαδο (προαιρετικά) και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 1 λεπτό την κάθε πλευρά.
Εναλλακτικά, τις ψήνουμε στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εάν αποψυχθεί δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΡΤΟΣ και ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΒΕΕ, Πεΐ Δοκού, 341 00 Χαλκίδα, Εύβοια - Τηλ: 22210 86315, Email: info@alibinisis.gr