Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α. ανά 100g προϊόντος |
Ενέργεια |
1550kJ/371kcal |
19% |
Λιπαρά |
21,6g |
31% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,6g |
38% |
Υδατάνθρακες |
35,4g |
14% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,0g |
1% |
Εδώδιμες ίνες |
2,2g |
|
Πρωτεΐνες |
7,8g |
16% |
Αλάτι |
1,0g |
17% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ (49,4%), νερό, φυτική μαργαρίνη (φυτικά λίπη & έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, φοινικοστεαρίνη σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη & πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο), μαγειρικό λίπος (φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ & μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικό: βουτυλική υδροξυανισόλη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο), αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, αλάτι, ζάχαρη, μαγιά νωπή.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ & ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλεύρι σίτου: Προέλευση εντός & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βγάζουμε τα φύλλα από την κατάψυξη και τ' αφήνουμε να ξεπαγώσουν στη συσκευασία τους, σε θερμοκρασία δωματίου, για περίπου 2 ώρες. Δεν τα ξετυλίγουμε, αν δεν έχουν αποψυχθείεντελώς, γιατί θα θρυμματιστούν.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 180°C.
3. Ξετυλίγουμε προσεκτικά τα φύλλα.
4. Τοποθετούμε ένα φύλλο στο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση και στη συνέχεια σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες των φύλλων ή τις διπλώνουμε σαν φάκελο και τις πιέζουμε μέχρι να ενωθούν.
Συμβουλή: Χρησιμοποιούμε αντικολλητικό ταψί ή εναλλακτικά χαρτί ψησίματος.
5. Αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας με καλά χτυπημένο αυγό, χρησιμοποιώντας πινέλο και στη συνέχεια χαράζουμε σε όσα κομμάτια επιθυμούμε.
6. Ψήνουμε την πίτα στους 180°C, για περίπου 50'-55', σε θέση λειτουργίας αντιστάσεων "Πάνω - κάτω" ή σε θέση λειτουργίας "με αέρα".
Οδηγίες Προφύλαξης
1. Δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Αν αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr