Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
921kJ/220kcal |
11% |
Λιπαρά |
6,45g |
9,2% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4,41g |
22% |
Υδατάνθρακες |
36,91g |
14,2% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
29,32g |
32,5% |
Πρωτεΐνες |
3,25g |
6,5% |
Αλάτι |
0,13g |
2,2% |
Συστατικά
Παγωτό 55%: [νερό, κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35%, ΓΑΛΑ σε σκόνη, ζάχαρη, γλυκόζη, πηκτωματογόνο: κόμμι γκουάρ, αλγινικό νάτριο, καραγεννάνη, γαλακτωματοποιητής: Μόνο- και δι- γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, μαστίχα Χίου 0,06%].
Βάση πορτοκαλόπιτας 45%: [Φύλλο Κρούστας (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, άμυλο αραβοσίτου, δεξτρόζη, συντηρητικό: σορβικό κάλιο) ηλιέλαιο, διογκωτικό αρτοποιΐας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, διτανθρακική σόδα, ζάχαρη, γιαούρτι 12% (αποβουτυρωμένο παστεριωμένο ΓΑΛΑ αγελάδος, αποβουτυρωμένο συμπυκνωμένο ΓΑΛΑ αγελάδος, ΑΝΘΟΓΑΛΑ, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, καλλιέργεια γιαούρτης), ΑΥΓΑ, νερό, σιρόπι γλυκόζης, φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 2,5%, ξύσμα πορτοκαλιού, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού 3% (χρωστική ουσία: κουρκουμίνη, β-καροτένιο), μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΗΣΑΜΙΟΥ, ΣΟΓΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στη κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν το προϊόν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΕΥΟΪΚΗ ΖΥΜΗ A.B.E.E., 14° Χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας - Αιδηψού, 344 00 Καστέλλα, Εύβοια - Τηλ: 22280 23700