Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μπισκότο 8,2g |
*ΠΠΑ ανά μπισκότο |
Ενέργεια |
1849kJ/439kcal |
152kJ/36kcal |
2% |
Λιπαρά |
12g |
1,0g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,9g |
0,1g |
0% |
εκ των οποίων μονοακόρεστα |
9,5g |
0,8g |
|
εκ των οποίων πολυακόρεστα |
1,5g |
0,1g |
|
Υδατάνθρακες |
74g |
6,1g |
2% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
20g |
1,6g |
2% |
Εδώδιμες Ίνες |
3,9g |
0,3g |
|
Πρωτεΐνες |
6,8g |
0,6g |
1% |
Αλάτι |
0,70g |
0,06g |
1% |
Φολικό οξύ (Δ.Τ.Α.)** |
100μg (50%) |
8,2μg (4%) |
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Δ.Τ.Α.: Διατροφική Τιμή Αναφοράς. |
Η συσκευασία περιέχει ~ 24 μπισκότα. |
Συστατικά
Άμυλο καλαμποκιού, καστανή ζάχαρη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, ελαιόλαδο), αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι ρυζιού, πορτοκάλι (5,6%), μαλτοδεξτρίνη πατάτας, πηκτωματογόνο (ακετυλιωμένο όξινο φωσφορικό άμυλο), πρωτεΐνες ΣΟΓΙΑΣ, φυτικές ίνες πορτοκαλιού, διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο), αλάτι, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλίανθου), αρωματικές ύλες, αντιοξειδωτικό (εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες), φολικό οξύ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος, σκιερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από την Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων και Ειδών Διατροφής, Π. Ράλλη 26, 118 10 Ταύρος, Αττική - Τηλ: 210 3482000, Email: info@papadopoulou.gr