Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μπισκότο 8,4g |
*ΠΠΑ ανά μπισκότο |
Ενέργεια |
1891kJ/450kcal |
159kJ/38kcal |
2% |
Λιπαρά |
14g |
1,2g |
2% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,3g |
0,2g |
1% |
εκ των οποίων μονοακόρεστα |
11g |
0,9g |
|
εκ των οποίων πολυακόρεστα |
0,9g |
0,1g |
|
Υδατάνθρακες |
71g |
6,0g |
2% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
23g |
1,9g |
2% |
Εδώδιμες Ίνες |
3,5g |
0,3g |
|
Πρωτεΐνες |
7,5g |
0,6g |
1% |
Αλάτι |
1,5g |
0,13g |
2% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Άμυλο καλαμποκιού, καστανή ζάχαρη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, ελαιόλαδο), αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, μαλτοδεξτρίνη πατάτας, πρωτεΐνες ΣΟΓΙΑΣ, πηκτωματογόνο (ακετυλιωμένο όξινο φωσφορικό άμυλο), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (3,2%), σοκολάτα (3,2%) (κακαόμαζα, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη), φυτικές ίνες πορτοκαλιού, αρωματικές ύλες, αλάτι, διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλίανθου), αντιοξειδωτικό (εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες), φολικό οξύ.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ και ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος, σκιερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων και Ειδών Διατροφής Π.Ράλλη 26, Τ.Κ. 11810 Ταύρος Αττικής - Τηλ.: 210 3482000 - Email: info@papadopoulou.gr