Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
| Ενέργεια |
706kJ/169kcal |
| Λιπαρά |
9,2g |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
1,4g |
| Υδατάνθρακες |
<0,5g |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
<0,5g |
| Πρωτεΐνες |
21g |
| Αλάτι |
3,1g |
Συστατικά
ΣΟΛΟΜΟΣ Ατλαντικού (97%) (Salmo salar), αλάτι.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε θερμοκρασία μεταξύ 0°C - 4°C.
Κατανάλωση εντός δύο ημερών από το άνοιγμα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να μην καταψύχεται.
Καταβάλεται κάθε προσπάθεια να έχετε ένα προϊόν χωρίς κόκκαλα. Ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί η ολική απουσία τους.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εξαγωγέας LABEYRIE/France.
Αποκλειστική εισαγωγή Ελλάδας EUROFOOD ΠΟΙΟΤΗΤΑ A.Ε., Περικλέους 100, 153 44 Γέρακας, Αττική - Τηλ: +30 210 6617405-8, Email: info@eurofoodquality.gr