Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1416kJ/ 334kcal |
Λιπαρά |
1,5g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,3g |
Υδατάνθρακες |
67,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,2g |
Πρωτεΐνες |
13,0g |
Αλάτι |
1,4g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, Αλάτι, Ζάχαρη, Ξηρή μαγιά (ανενεργή), Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, L-κυστεΐνη, Ενζυμο: α-αμυλάση.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΣΟΓΙΑ και τα προϊόντα τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
Περιέχει 1 φάκελο μαγιά.
Εσείς προσθέτετε: 20 ml (3 κουτ.γλυκού) σπορέλαιο, 280 ml (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) νερό.
Εκτέλεση
• Σε ένα μπολ προσθέτετε το Λάδι και το χλιαρό Νερό.
• Διαλύετε καλά τη Μαγιά στο μπολ με το Νερό και το Λάδι.
• Προσθέτετε το Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και ζυμώνετε καλά, έτσι ώστε η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική.
• Αφήνετε τη ζύμη σε ζεστό μέρος (θερμοκρασίας περίπου 37°C), για 15 λεπτά σκεπασμένη με πετσέτα ή μεμβράνη.
• Χωρίζετε τη ζύμη στα 2 και σε αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγετε σε 2 κυκλικά φύλλα, πάχους περίπου 0,5 εκ. , το καθένα.
• Τοποθετείτε τα 2 φύλλα σε ταψάκια, στα οποία έχετε βάλει αντικολλητικό χαρτί, και τα αφήνετε σε ζεστό χώρο (θερμοκρασίας περίπου 37°C) για 15 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους.
• Προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας και ψήνετε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 με 20 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr