Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g σάλτσας |
Ανά 100g μείγματος μπαχαρικών |
Ενέργεια |
313kJ/75kcal |
1306kJ/312kcal |
Λιπαρά |
3,8g |
1,3g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,5g |
0,5g |
Υδατάνθρακες |
7,4g |
56,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
6,3g |
6,3g |
Εδώδιμες ίνες |
1,3g |
8,1g |
Πρωτεΐνες |
1,8g |
14,4g |
Αλάτι |
1g |
9,7g |
Συστατικά
Σάλτσα:Τομάτα, τοματοπολτός, κρεμμύδι, καρότο 6,5%, ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί 4%, καστανή ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά (μαύρο πιπέρι, μπαχάρι), εκχύλισμα δάφνης και ΣΕΛΙΝΟΥ.
Πιθανώς να περιέχει ίχνη από ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΑΥΓΑ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΘΕΙΩΔΗ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΗΣΑΜΙΟΥ.
Μείγμα για αφράτα μπιφτέκια:Τριμμένο ψωμί 74% (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλάτι, μαγιά), αλάτι, εκχύλισμα μαγιάς, κρεμμύδι, φυτικές ίνες, βότανα (μαϊντανός, ρίγανη, θυμάρι), ντομάτα, μπαχαρικά (ΣΙΝΑΠΙ, λευκό και μαύρο πιπέρι), σκόρδο.
Μπορεί να περιέχει ΑΥΓΑ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΣΕΛΙΝΟ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΗΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Σάλτσα:Διατηρείται σε μέρος σκιερό, ξηρό και δροσερό.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες.
Μείγμα για αφράτα μπιφτέκια:Διατηρείται σε μέρος σκιερό, ξηρό και δροσερό.
Οδηγίες Χρήσης
Σάλτσα:1. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περ. 5 λεπτά).
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος, 2 φλυτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περ. 2 ώρες όπως συνήθως.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Μείγμα για αφράτα μπιφτέκια:Για 1/2 κιλό κιμά:
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλο το περιεχόμενο του φακέλου, 90ml νερό, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε όπως συνήθως .
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΒΥΛ A.E., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 795730