Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
334kJ/80kcal |
Λιπαρά |
5,3g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,7g |
Υδατάνθρακες |
6,3g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,1g |
Εδώδιμες Ίνες |
1g |
Πρωτεΐνες |
1g |
Αλάτι |
1,2g |
Συστατικά
Νερό, χυμός λεμονιού 8%,μουστάρδα 6% (νερό, ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ, ξύδι, άμυλο, αλάτι, ζάχαρη), ελαιόλαδο. άμυλο αραβοσίτου, λευκό κρασί 3%, σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ (νερό, ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ, ΣΙΤΑΡΙ, αλάτι), καστανή ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, φυτικές ίνες, αλάτι, βότανα (ρίγανη, δενδρολίβανο), μπαχαρικά (κουρκουμάς, μαύρο πιπέρι), εκχυλίσματα μπαχαρικών (πράσινο πιπέρι), κρεμμύδι, σκόρδο, εκχύλισμα πράσου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΑΥΓΑ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ, ΣΕΛΙΝΟ, ΘΕΙΩΔΗ και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΗΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος σκιερό, ξηρό και δροσερό.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες.
Οδηγίες Χρήσης
1. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περ. 5 λεπτά).
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος, ¹⁄₂ φλυτζάνι νερό (150ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περ. 2 ώρες όπως συνήθως.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΒΥΛ A.E., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 795730