Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1657kJ/ 390kcal |
Λιπαρά |
1,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,5g |
Υδατάνθρακες |
93,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
74,0g |
Πρωτεΐνες |
0,2g |
Αλάτι |
0,85g |
Συστατικά
Ζαχαρη, Τροποποιημένο άμυλο, Δεξτρόζη, Σταθεροποιητές: καραγενάνη, πυροφωσφορικό νάτριο, ορθοφωσφορικό νάτριο, όξινο φωσφορικό κάλιο, αλγινικό νάτριο) Στερεά αμυλοσιροπίου, Φυτικά έλαια πλήρως υδρογονωμένα(έλαιο καρύδας κοκό, φοινικέλαιο), Γαλακτωματοποιητές (μονο και δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, οξικοί και γαλακτικοί εστέρες των μονο-και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο -και διακετυλικού τρυγικού οξέος με μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρων οξέων), ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Πρωτεϊνες γάλακτος, Αρωματικη ύλη, Χρωστική :β-καροτένιο,Αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες ΣΟΓΙΑΣ.
Οδηγίες Χρήσης
Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ με 600 ml (3 και 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο Γάλα.
Αν θέλετε πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να αντικαταστήσετε 90 ml Γάλα (1/2 φλιτζ. τσαγιού) με 90 ml Κρέμα Γάλακτος.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη κρέμα όπως είναι ή να την ανακατέψετε με: • 1/2 φλιτζάνι κομματάκια φρούτων (φράουλα ή μπανάνα ή κομπόστα ροδάκινο) • 2-3 κουτ. σούπας μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού • 1/2 φλιτζάνι Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ Σοκολάτα ή Καραμέλα ή Φράουλα • 1/2 φλιτζάνι λιωμένη σοκολάτα • 1-2 κουτ. σούπας ποτό (π.χ. κονιάκ, grand marnier) • 3-4 κουτ. σούπας γιαούρτι για πιο δροσερή γεύση, ώστε να φτιάξετε το γλύκισμα της αρεσκείας σας.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr