Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1790kJ/ 424kcal |
Λιπαρά |
8,2g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,1g |
Υδατάνθρακες |
86,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
66,0g |
Πρωτεΐνες |
0,9g |
Αλάτι |
0,8g |
Συστατικά
Ζάχαρη, Τροποποιημένο άμυλο, Δεξτγρόζη, Στερεά αμυλοσιροπίου, Φυτικά έλαια πλήρως υδρογονωμένα (ελαιο καρύδας κοκό, φοινικέλαιο), Γαλακτωματοποιητές (μονο και δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, οξικοί και γαλακτικοί εστέρες των μονο-και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο -και διακετυλο τρυγικού οξέος με μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρων οξέων), Σταθεροποιητές : καραγενάνη, πυροφωσφορικό νάτριο,ορθοφωσφορικό νάτριο, όξινο φωσφορικό κάλιο, αλγινικό νατριο), ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Πρωτείνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Αρωματικές ύλες (βανιλινη), Χρωστική :β-καροτένιο, Αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες ΣΟΓΙΑΣ.
Οδηγίες Χρήσης
Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ με 400 ml (2 και 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο Γάλα.
Αν θέλετε πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να αντικαταστήσετε 90 ml Γάλα (1/2 φλιτζ. τσαγιού) με 90 ml Κρέμα Γάλακτος.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη κρέμα όπως είναι ή να την ανακατέψετε με: • 1/2 φλιτζάνι κομματάκια φρούτων (φράουλα ή μπανάνα ή κομπόστα ροδάκινο) • 2-3 κουτ. σούπας μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού • 1/2 φλιτζάνι Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ Σοκολάτα ή Καραμέλα ή Φράουλα • 1/2 φλιτζάνι λιωμένη σοκολάτα • 1-2 κουτ. σούπας ποτό (π.χ. κονιάκ, grand marnier) • 3-4 κουτ. σούπας γιαούρτι για πιο δροσερή γεύση, ώστε να φτιάξετε το γλύκισμα της αρεσκείας σας.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr