Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1096kJ/ 266kcal |
Λιπαρά |
6,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,0g |
Υδατάνθρακες |
48,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,9g |
Εδώδιμες ίνες |
26,0g |
Πρωτεΐνες |
5,2g |
Αλάτι |
0,35g |
Άμυλο |
0,1g |
Συστατικά
ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ: Γλυκαντικά: ξυλιτόλη, ερυθριτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης (από εκχύλισμα του φυτού stevia), δεξτρίνες σίτου, Πρωτεϊνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Στερεά αμυλοσιροπίου, Φυτικά έλαια (φοινικέλαιο,έλαιο καρύδας κοκό), Γαλακτωματοποιητές (εστέρες οξικού οξέος με μονο-και διγλυκεριδία των λιπαρών οξέων), Πηκτικό μέσο: καραγεννάνη, Αρωματική ύλη: βανιλίνη, Χρωστικές: β-καροτένιο, ριβοφλαβίνη.
ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Γλυκαντικά:μαλτιτόλη, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Χρωστκή: εναμμώνιο καραμελόχρωμα, εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα, αρωματική ύλη: καραμέλα, Συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
ΕΔΩΔΙΜΕΣ/ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 26% επι της τελικής συσκευασίας προιόντος.
Οδηγίες Χρήσης
Μοιράζετε το περιεχόμενο του φακέλου με το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ σε 5 φορμάκια ή μικρά μπολ (10 γραμ. σιρόπι ανά μπολ).
Βάζετε σε μικρή κατσαρόλα 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) Νερό ή για πιο πλούσια γεύση 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) Γάλα. Προσθέτετε το ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις βράσει, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά (μην περιμένετε να πήξει η κρέμα κατά το βράσιμο).
Μοιράζετε την κρέμα στα φορμάκια και τα αφήνετε, χωρίς να τα μετακινήσετε σε δροσερό μέρος.
Όταν οι κρέμες κρυώσουν, τις βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα. Τις βγάζετε από τα φορμάκια όταν πρόκειται να τις σερβίρετε.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail: jotis@jotis.gr