Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1636kJ/ 387kcal |
Λιπαρά |
7,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,9g |
Υδατάνθρακες |
72,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
43,0g |
Πρωτεΐνες |
9,0g |
Αλάτι |
0,98g |
Συστατικά
Μίγμα για μάφινς με γεύση σοκολάτας: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, Ζάχαρη, ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Πλήρες παστεριωμένο ΑΥΓΟ σε σκόνη, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά), Άμυλο αραβοσίτου, Διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, Αλάτι, Αρωματικές ύλες, Σιρόπι γλυκόζης, Γαλακτωματοποιητές: άλατα λιπαρών οξέων με νάτριο, μόνο- και δίγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες του γαλακτικού και τρυγικού οξέος με μόνο- και δίγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανό-διόλη -1,2, στεαρόϋλο-2-γαλακτυλικό ασβέστιο, Σταθεροποιητές: κόμμι ξανθάνης, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, πυροφωσφορικό νάτριο, Πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, L-κυστεΐνη, Ένζυμο: α-αμυλάση. Σοκολάτα Κουβερτούρα σε σταγόνες 14% επί του τελικού προιόντος: Ζάχαρη, Κακαόμαζα, Βούτυρο κακάο, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά), Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Στερεά κακάο: 54% τουλάχιστον.
Οδηγίες Χρήσης
Εσείς προσθέτετε: 1 Αυγό,150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Σπορέλαιο,220 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Nερό
Εκτέλεση
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες και τα ανακατεύετε, με μια μαρίζ ή με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
• Σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για muffins ή σε ατομικά φορμάκια muffins μιας χρήσης, βάζετε το μίγμα γεμίζοντας τις υποδοχές μέχρι τα 2/3 αυτών.
• Ψήνετε στους 180 °C (ανάλογα το φούρνο) για 15 λεπτά.
• Ξεφορμάρετε αφού έχουν λίγο κρυώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail: jotis@jotis.gr