Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g προϊόντος |
Ανά μερίδα*** 55g έτοιμου προϊόντος** |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα*** |
Ενέργεια |
1889kJ/ 447kcal |
1634kJ/391kcal |
20% |
Λιπαρά |
6,7g |
20g |
29% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,9g |
16g |
80% |
Υδατάνθρακες |
85g |
45g |
17% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
51g |
27g |
30% |
Πρωτεΐνες |
10g |
5,9g |
12% |
Αλάτι |
0,98g |
0,61g |
10% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
**Οι πληροφορίες βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. |
***12 μερίδες ανά συσκευασία. |
Συστατικά
ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ MUFFINS: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, Ζάχαρη, ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά), Άμυλο αραβοσίτου, Διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, Αλάτι, Αρωματικές ύλες, Σιρόπι γλυκόζης, Γαλακτωματοποιητές: άλατα λιπαρών οξέων με νάτριο, μόνο- και δίγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες του γαλακτικού και τρυγικού οξέος με μόνο- και δίγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανό-διόλη -1,2, στεαρόϋλο-2-γαλακτυλικό ασβέστιο, Σταθεροποιητές: κόμμι ξανθάνης, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, πυροφωσφορικό νάτριο, Πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, L-κυστεΐνη, Ένζυμο: α-αμυλάση.
Σοκολάτα Κουβερτούρα σε σταγόνες (14% επί του τελικού προιόντος): Ζάχαρη, Κακαόμαζα, Βούτυρο κακάο, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά), Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Στερεά κακάο: 54% τουλάχιστον.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΑΥΓΟ, ΣΟΓΙΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ και τα προϊόντα τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
Muffins Σοκολάτας (12 τεμάχια)
Εσείς προσθέτετε: 1 Αυγό, 150 ml (⅔ φλιτζ. τσαγιού) Σπορέλαιο, 220 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Nερό
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
2. Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες και τα ανακατεύετε, με μια μαρίζ ή με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
3. Σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για muffins ή σε ατομικά φορμάκια muffins μιας χρήσης, βάζετε το μίγμα γεμίζοντας τις υποδοχές μέχρι τα 2/3 αυτών.
4. Ψήνετε στους 180 °C (ανάλογα το φούρνο) για 15 λεπτά.
5. Ξεφορμάρετε αφού έχουν λίγο κρυώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr