Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1612kJ/ 380kcal |
Λιπαρά |
2,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,3g |
Υδατάνθρακες |
84,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
58,0g |
Πρωτεΐνες |
4,5g |
Αλάτι |
0,34g |
Συστατικά
Ζάχαρη, Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά), Άμυλο αραβοσίτου, Φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), Σιρόπι γλυκόζης, Αλάτι, Πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Αρωματικές ύλες: βανιλίνη, άρωμα σοκολάτας.
Οδηγίες Χρήσης
Brownies (20 κομμάτια)
Εσείς προσθέτετε:3 Αυγά, 150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Σπορέλαιο.
Εκτέλεση
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε με μια μαρίζ ή με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
• Απλώνετε ομοιόμορφα το μίγμα σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι (στρογγυλό διαμέτρου 22cm ή στενόμακρο διαστάσεων 18*25cm).
• Ψήνετε στην μεσαία σχάρα με αέρα στους 180°C (ανάλογα το φούρνο) για 19 περίπου λεπτά.
• Ξεφορμάρετε αφού έχει λίγο κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια & σερβίρετε.
Σοκολατόπιτα (14 κομμάτια)
Εσείς προσθέτετε: 2 Αυγά,150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Σπορέλαιο ,50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Νερό.
Εκτέλεση
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε, με μια μαρίζ ή με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
• Απλώνετε ομοιόμορφα το μίγμα σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι ( στρογγυλό διαμέτρου 22cm ή στενόμακρο διαστάσεων 18* 25cm).
• Ψήνετε στην μεσαία σχάρα με αέρα στους 180°C (ανάλογα το φούρνο) για 21 περίπου λεπτά.
• Ξεφορμάρετε αφού έχει λίγο κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια & σερβίρετε.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail: jotis@jotis.gr