Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα*** 125g έτοιμου προϊόντος |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1222kJ/288kcal |
1032kJ/243kcal |
12% |
Λιπαρά |
1,0g |
2,3g |
3% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,6g |
1,2g |
6% |
Υδατάνθρακες |
67g |
52g |
20% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
55g |
43g |
48% |
Πρωτεΐνες |
2,5g |
3,4g |
7% |
Αλάτι |
0,62g |
0,53g |
9% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. |
*** 8 μερίδες ανά συσκευασία. |
Συστατικά
Μείγμα: Ζάχαρη, ΓΑΛΑ πλήρες σε σκόνη, διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, αφυδατωμένο πορτοκάλι με φλοιό, αρωματική ύλη: βανιλίνη, χρωστική: β- καροτένιο.
Σιρόπι: Ζάχαρη, νερό, αμυλοσιρόπι, αρωματικές ύλες: βανιλίνη, πορτοκάλι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Φύλλο: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, άμυλο ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, συντηρητικά: σορβικό κάλιο, προπιονικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΑΥΓΟ, ΣΟΓΙΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ και τα προϊόντα τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ (1 ταψάκι 22 cm)
Εσείς προσθέτετε:
1 Αυγό, 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Γάλα
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
2. Σε ένα μπολ, τοποθετείτε το μίγμα για πορτοκαλόπιτα, προσθέτετε το Αυγό και το Γάλα και τα ανακατεύετε με μια μαρίζ ή ένα κουτάλι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
3. Σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκ (στρογγυλό διαμέτρου 22cm ή στενόμακρο διαστάσεων 18*25cm) απλώνετε ομοιόμορφα το ξηρό φύλλο και το περιχύνετε με το μίγμα για πορτοκαλόπιτα που ετοιμάσατε προηγουμένως.
4. Ψήνετε στους 180 – 190°C για περίπου 23 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
5. Περιχύνετε με το περιεχόμενο του φακέλου Σιρόπι για πορτοκαλόπιτα, ενώ είναι ακόμα ζεστή.
Σε περίπτωση που θέλετε μεγαλύτερη ένταση πορτοκαλιού, μπορείτε να προσθέσετε στο μίγμα για πορτοκαλόπιτα ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr