Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα*** 55g έτοιμου προϊόντος |
%Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1368kJ/324kcal |
1371kJ/327kcal |
16% |
Λιπαρά |
4,9g |
15g |
21% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,6g |
7,5g |
38% |
Υδατάνθρακες |
62g |
44g |
17% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
44g |
31g |
34% |
Πρωτεΐνες |
4,7g |
4,0g |
8% |
Αλάτι |
0,65g |
0,52g |
9% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. |
*** 15 μερίδες ανά συσκευασία. |
Συστατικά
Μείγμα για σοκολατόπιτα: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, σοκολάτα σε σκόνη 28,8% [ζάχαρη, κακάο σε σκόνη (20-22% λιπαρά) 32%], ζάχαρη, διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, ΑΥΓΟ σε σκόνη, αλάτι, άμυλο αραβοσίτου, αρωματικές ύλες: βανιλίνη.
Σιρόπι: Ζάχαρη, νερό, αμυλοσιρόπι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αρωματική ύλη: βανιλίνη.
Γλάσσο σοκολάτας: Σοκολάτα 38%, νερό, αμυλοσιρόπι, ζάχαρη, μαλτιτόλη, ΓΑΛΑ πλήρες σε σκόνη, Κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ζελατίνη, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη: σοκολάτα, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ και τα προϊόντα τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
ΜEΙΓΜΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ
Εσείς προσθέτετε: 180 ml (περίπου ¾ φλιτζ. τσαγιού) Γάλα, 125 g (περίπου ⅔ φλιτζ. τσαγιού) λιωμένη Μαργαρίνη
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
2. Σε ένα μπολ, τοποθετείτε το μίγμα του φακέλου Μίγμα για Σοκολατόπιτα, προσθέτετε το Γάλα, τη Μαργαρίνη και τα ανακατεύετε με μια μαρίζ ή ένα κουτάλι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
3. Απλώνετε ομοιόμορφα το μίγμα σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι (στρογγυλό διαμέτρου 22cm ή στενόμακρο διαστάσεων 18*25cm).
4. Ψήνετε στην μεσαία σχάρα, στους 180°C στον αέρα για 17 περίπου λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
5. Περιχύνετε με το περιεχόμενο του φακέλου Σιρόπι ενώ είναι ακόμα ζεστή.
6. Βυθίζετε για 1 λεπτό σε ζεστό νερό τον φάκελο Γλάσο Σοκολάτας (κλειστό), μέχρι να γίνει το γλάσο ρευστό.
7. Αφού η Σοκολατόπιτα κρυώσει λίγο και απορροφήσει το σιρόπι, καλύπτετε με το περιεχόμενο του φακέλου Γλάσο Σοκολάτας.
8. Κόβετε σε κομμάτια της αρεσκείας σας και σερβίρετε.
9. Σε περίπτωση που θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε στο Μίγμα για Σοκολατόπιτα ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr