Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1427kJ/ 346kcal |
Λιπαρά |
0,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0g |
Υδατάνθρακες |
75,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,3g |
Πρωτεΐνες |
10g |
Αλάτι |
2,3g |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, Ζαχαρη, Αλάτι, Άμυλο αραβοσίτου.
Οδηγίες Χρήσης
• Σε ένα μπολ χτυπήστε 3 Αυγά και προσθέστε 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) Γάλα.
• Αδειάστε σιγά-σιγά το περιεχόμενο του φακέλου ανακατεύοντας πολύ καλά με ένα πιρούνι ή σύρμα μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
• Προσθέστε 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Νερό και 60 γραμ. (3 κουτ. σούπας) λιωμένο Βούτυρο ή Μαργαρίνη και ανακατέψτε καλά.
• Σε ένα μικρό τηγάνι (Νο 18-20) βάζετε λίγο Βούτυρο και το αφήνετε να κάψει ελαφρώς.
• Παίρνετε με ένα φλιτζανάκι του καφέ (γεμίζοντάς το μέχρι τη μέση) μία ποσότητα από το μίγμα και το ρίχνετε στο τηγάνι μετακινώντας το απότομα, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του τηγανιού και να σχηματιστεί μία λεπτή Κρέπα (πρέπει να ανακατεύετε το μίγμα κάθε φορά που παίρνετε μία ποσότητα από αυτό).
• Όταν η Κρέπα ψηθεί από κάτω, τη γυρίζετε με μία σπάτουλα για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
• Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
• Γεμίζετε τις Κρέπες με ό,τι θέλετε.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail: jotis@jotis.gr