Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα** 50g έτοιμου προϊόντος** |
% Π.Π.Α* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1368kJ/ 329kcal |
273kJ/ 66kcal |
3% |
Λιπαρά |
12g |
2,3g |
3% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11g |
2,1g |
10% |
Υδατάνθρακες |
54g |
11g |
4% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,3 g |
0,3g |
0% |
Πολυόλες |
42g |
8,4g |
|
Άμυλο |
0g |
0g |
|
Εδώδιμες ίνες |
15g |
3,0g |
|
Πρωτεΐνες |
11g |
2,3g |
5% |
Αλάτι*** |
0,48g |
0,19g |
3% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Οι πληροφορίες βασίζονται σε προϊόν που παρασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες χρησιμοποιώντες 250ml νερό. 8 μερίδες ανά συσκευασία. |
*** Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία φυσικώς ενεχόμενου νατρίου. |
Συστατικά
ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ: Γλυκαντικά: ξυλιτόλη, σουκραλόζη, γλυκοζίτες στεβιόλης (από εκχύλισμα του φυτού stevia), Δεξτρίνες ΣΙΤΟΥ, Πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Στερεά αμυλοσιροπίου, Φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, έλαιο καρύδας κοκό), Γαλακτωματοποιητές: μονο- και δι- γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, γαλακτικοί εστέρες των μονο- και δι- γλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο- και δι- ακέτυλο τρυγικού οξέος με μονο- και δι- γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, εστέρες του οξικού οξέος με μονο- και δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, Σταθεροποιητές: άλευρα κόκκων γκουάρ και κόκκων χαρουπιών, καραγενάνη, καρβοξυμεθυλο κυτταρίνη, Αρωματικές ύλες, Μαλτοδεξτρίνη, ΛΑΚΤΟΖΗ, Χρωστικές: β-καροτένιο, Αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες ΣΟΓΙΑΣ.
ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ: Σιρόπι μαλτιτόλης, Αρωματική ύλη, Χρωστική: β-καροτένιο.
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 15% επί της τελικής συσκευασίας προϊόντος.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από σιτηρά που περιέχουν ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΣΟΓΙΑ και τα προϊόντα της.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βάζετε στο μπολ του μίξερ 250ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού κρύο νερό ή για πιο πλούσια γεύση 400ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα και προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου ΜEΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
2. Χτυπάτε το μίγμα στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 8 λεπτά. Προσθέτετε το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ και συνεχίζετε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα.
3. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ ή φόρμα και το αφήνετε σκεπασμένο στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr