Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 200g** μερίδας |
Π.Π.Α* ανά 200g |
Ενέργεια |
1500kJ / 354kcal |
529kJ / 125kcal |
6% |
Λιπαρά |
0,7g |
1,4g |
2% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,6g |
1,0g |
5% |
Υδατάνθρακες |
75,2g |
22,6g |
9% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,0g |
4,3g |
5% |
Πρωτεΐνες |
8,3g |
4,7g |
9% |
Αλάτι |
0,12g |
0,13g |
2% |
* Π.Π.Α: Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Η συσκευασία περιέχει 10 μερίδες. |
Συστατικά
Νιφάδες αφυδατωμένης πατάτας (99%), γαλακτωματοποιητές (μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), σταθεροποιητής (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο), μπαχαρικά (κουρκουμάς), αντιοξειδωτικά (παλμιτικό ασκορβύλιο, ΠΥΡΟΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο, κιτρικό οξύ).
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ και προϊόντα τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση πατάτας: ΕΕ..
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα.
Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Οδηγίες Χρήσης
Οδηγίες παρασκευής για 1 φάκελο:
1. Βράζουμε 475ml (2 1/3 φλιτζάνια τσαγιού) νερό με 400ml (2 φλιτζάνια τσαγιού) ημιαποβουτυρωμένο γάλα και 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι.
2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπολ και προσθέτουμε 1 κομματάκι φρέσκο βούτυρο.
3. Προσθέτουμε στο μπολ το περιεχόμενο του φακέλου και ανακατεύουμε αργά για λίγα λεπτά.
Ο πουρές είναι έτοιμος.
Το φλιτζάνι που χρησιμοποιήθηκε είναι χωρητικότητας 200ml.
Σημείωση: Για να γίνει ο πουρές πιο πυκνός, μειώνουμε την ποσότητα του νερού και αυξάνουμε ανάλογα την ποσότητα του γάλακτος.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ε.Ε. και συσκευάζεται στην Ελλάδα, για τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα, Τηλ. Κέντρο : 214 100 9999 E-mail : info@sklavenitis.gr