Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g άβραστου προϊόντος |
| Ενέργεια |
1565kJ/369kcal |
| Λιπαρά |
1,7g |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
0,7g |
| Υδατάνθρακες |
79g |
| εκ των οποίων σάκχαρα |
2,4g |
| Εδώδιμες ίνες |
2g |
| Πρωτεΐνες |
9g |
| Αλάτι |
2,6g |
Περιέχει 2 μερίδες. |
Συστατικά
Ελληνικό ρύζι parboiled (υγροθερμικής επεξεργασίας: φυσικά επεξεργασμένο με βραστό νερό και ατμό) 82%, άλευρο ρυζιού, αρωματικές ύλες (περιέχει ΣΟΓΙΑ), φυτικά λιπαρά (RSPO- βιώσιμο φοινικέλαιο, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ), αφυδατωμένα λαχανικά (μανιτάρι σε σκόνη 1,5%, κρεμμύδι, σκόρδο, μαύρη τρούφα σε σκόνη 0,05%), μίγμα αρωματικών φυτών (δενδρολίβανο, άνηθος, βασιλικός, δυόσμος σε ποικίλη αναλογία), ελληνική καλοκαιρινή τρούφα Tuber aestivum 0,75%, αλάτι, ζάχαρη, μαύρο πιπέρι, λάδι τρούφας 0,2%.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΑΥΓΟ, ΣΕΛΙΝΟ, ΛΟΥΠΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
1. Ανακατεύουμε καλά το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 750ml κρύο νερό και το φέρνουμε σε βράση.
2. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 14, χωρίς καπάκι, ανακατεύοντας συχνά. Σβήνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε και το αφήνουμε 2' με κλειστό καπάκι πάνω στο μάτι. Ανακατεύουμε.
3. Σερβίρουμε το ριζότο ζεστό και κρεμώδες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την AGRINO-EV.GE PISTIOLAS S.A., ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, 57 022 Θεσσαλονίκη - Tηλ.: +30 2311 816022