Διατροφική Δήλωση
|
Aνά 100g |
Aνά μεριδα 125g (%*) |
%Π.Π.Α. ανά μερίδα |
Ενέργεια |
715kJ/ 169kcal |
894kJ/ 211kcal |
11% |
Λιπαρά |
1,8g |
2,3 g |
3% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,2g |
0,3g |
2% |
Υδατάνθρακες |
34,1g |
42,6 g |
16% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,8g |
2,3 g |
3% |
Πρωτεΐνες |
3,5g |
4,4g |
9% |
Αλάτι |
0,43g |
0,54g |
6% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Μακρύκοκκο ρύζι parboiled στον ατμό (προϊόν, υγροθερμικής επεξεργασίας) (89%), κόκκινη πιπεριά (3.9%).
ζάχαρη, πολτός τσίλι (1.1%) (τσίλι, αλάτι), φυσικό άρωμα, ηλιέλαιο, ξύδι, σκόρδο, σάλτσα ψαριού (εκχύλισμα ψαριού, αλάτι, ζάχαρη), έλαιο ψημένου σησαμιού, πουρές τζίντζερ, καρύκευμα, χρωστική ουσία (εκχύλισμα πάπρικας).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.
Μετά το άνοιγμα μπορείτε να διατηρήσετε το προϊόν στο ψυγείο έως και 3 ημέρες εφόσον δε το έχετε ζεστάνει.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος Μικροκυμάτων: 1. Πιέζουμε τη συσκευασία για να ξεκολλήσει το ρύζι.
2. Ανοίγουμε λίγο στην πάνω γωνία.
3. Ζεσταίνουμε στα 700W για 2’ ή στα 900W για 90’’.
4. Αδειάζουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Μαγειρικό Σκεύος: :
1. Πιέζουμε τη συσκευασία για να ξεκολλήσει το ρύζι.
2. Βράζουμε 30ml νερό (περίπου 2 κουταλιές της σούπας).
3. Προσθέτουμε το ρύζι, κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε για 3’.
4. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Στοιχεία Προμηθευτή
MARS ΕΛΛΑΣ Α.Ε., 19,3 Χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 190 02 Παιανία, Αττική - Τηλ.: 210 819 6200, Email: mars.hellas@effem.com